Meest gestelde vragen voor Bungy Jumpen

Hoe oud moet je zijn om te mogen Bungy Jumpen?.

De minimum leeftijd is 18 jaar oud. Als je jonger bent dan 18, heb je schriftelijk toestemming van je ouders of voogd nodig, met daarbij een kopie van het ID van diegene.

Is er een maximum of minimum gewicht om te kunnen springen?

Het minimale gewicht voor onze Bungy is 45 kg, het maximale gewicht is 200 kg.

Kan je bij alle weersomstandigheden springen?

Of we op een dag kunnen springen is afhankelijk van het weer. Over het algemeen zijn vooral sterke wind en onweer spelbrekers. Ben je onzeker over het weer bel ons dan altijd eerst voordat je richting Scheveningen komt!!

Tickets

Tickets kunnen ter plekke worden gekocht en afgerekend, cash of pin.

Ook kunnen de Tickets via deze site worden besteld onder het kopje “Tickets”
Kies de dag, de tijd, het artikel, vul je gegevens in en betaal.
Reserveringen zijn dan ook nog te verzetten als je dat zou willen.

Kleding voor de sprong?

Je kan het best gewoon vrijetijdskleding aandoen en schoenen die je goed strak aan kan trekken. Je kan trouwens ook met blote voeten springen.

Is het mogelijk om met z’n tweeën tegelijk te springen?

Zeker, we zijn zelfs de enige Bungy Jump Site in Nederland waar je een Duo Sprong kan maken. Super leuk met je vriend, vriendin, broer of zus.

Waar op de Pier kan ik de Bungy vinden?

Eigenlijk niet te missen! Onder aan de voet van de Bungy toren vind je onze ruimte waarin we tickets en merchandise verkopen en waar je je moet registeren voor dat je gaat springen.

Kan ik een Bungy sprong als cadeau geven aan iemand?

Zeker! We hebben verschillende pakketten die je aan iemand cadeau kan doen. De tickets hoeven niet perse op naam te staan.

Kan ik ook foto’s of een video van mijn sprong laten maken.

Wij bieden video en foto’s aan. We kunnen hele vette foto’s van je sprong maken met onze professionele camera, je krijgt 20-30 foto’s direct mee op een 16G SD kaart. Of je filmt jezelf met onze Go Pro en krijgt het filmpje direct mee op een 16G SD kaart.

Hoe is de Bungy bereikbaar?

Parkeer voordelig in parkeergarage “Interparking Boulevard” direct gelegen aan de Boulevard en slechts enkele stappen verwijderd van de Pier.

Hoe lang is een e-ticket geldig?

E-tickets zijn geldig voor één jaar na datum aankoop.

Kan ik ook een water dip maken?

Helaas kunnen we dat niet aanbieden in Scheveningen, omdat het lastig meten is met het getijde en de golfslag. Soms maken we een uitzondering, dus als je het vraagt dan kunnen we t.z.t kijken of het mogelijk is.

Mag ik mijn eigen GoPro of mobiele telefoon meenemen om te filmen?

Ja dat mag wel, maar alleen als je geschikte mounts gebruikt zodat we het kunnen zekeren. Ook is dit uiteraard volledig voor eigen risico.