Bungy Jump Holland

Bungy Jump Holland is opgericht in 1991 en heeft sindsdien het Bungy Jumpen verzorgd in diverse dorpen en steden in heel Nederland. Naast deze mobiele evenementen was er sinds 1996 Bungy Jump Center Amsterdam, gedurende het zomerseizoen kon hier iedere dag gesprongen worden. Helaas is er, vanwege bestemmingsplan wijzigingen door de gemeente, begin dit millennium een einde gekomen aan de jump locatie in Amsterdam

In augustus 2001 is onze tweede vaste locatie, Bungy Jump Scheveningen, geopend. Vanaf het torentje op De Pier kan er gesprongen worden van een hoogte van 60 meter boven de Noordzee, 300 meter vanuit de kust. Wij zijn er trots op dat we al ruim 25 jaar actief zijn in het Bungy Jumpen en dat we al die tijd al 100% incident vrij zijn gebleven. Veiligheid staat voor ons hoog in het vaandel en we zijn er van overtuigd dat onze procedures en ons Jump Team ook voor de toekomst een garantie zijn voor een veilige sprong.

In april 2017 hebben we een tweede attractie op De Pier gebouwd, namelijk de langste Zipline van Nederland, die met 350 meter vanuit de toren naar de boulevard gaat.